Slovensky a Česky (Slovak and Czech)   ENGLISH (Anglicky)       

 
 

NABÍDKA    

 
  » Hlavní
» Archiv
» Podpořte nás
» Kontakt
» Fórum
» Autoři hry
» Reklamní kampaň

» Recenze
» iPhone platforma
» PS3 platforma
» Wii platforma
» PSP platforma
» PS2 platforma
» Oficiální info
» Soundtrack
» Licenced hudba
» Hardware nároky
» Cheaty
» Co víme zatím
» Which road to take
» Co si přejeme
» Carlot přehled aut
»
Carlist seznam aut
» Multiplayer
» Mesto Tri-City
» Policie
» Deník vývojáře
» Trailere
» Gameplay video
» Videogaléria
» Herci v hre
» Maggie Q
» Christina Milian
» NFS World online
» NFS Shift

» Překlady do hry
» Online hry
» Linky
 
 
 
 

GALERIE    

 
  » Váš Tuning
» Wallpaper
» Screenshoty
» DVD obaly
» Artworky

 
 
 
 

DOWNLOAD    

 
  » Módy
»
Patche
»
Trailere
» Windows Themes
»
Téma do mobilu
» Stažení překladu

 
 
 
 

EXT/VIDEO WEB    

 
  » Přejít na videoweb
» NFS rozcestník
 
 
 
 

PARTNEŘI    

 
 

Need for speed sk
Need-for-speed.cz
Need for Speed pro street
ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, návody, češtiny, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
Abecedaher.cz
Webhosting-domeny.info

 
 
 

REKLAMA    

 
 
 
 
 

NÁVŠTĚVY    

 
 
 
 
 

 

   KOUPIT HRU
 
 

Need for Speed
Undercover
PC, PS3,
XBOX360

Koupit hru
 

Need for Speed
Shift 2 Unleashed
PC - DVD
 

koupit hru
 

Need for Speed
Shift
PC - CD-rom

Koupit hru
 
 

Oficiální stránky hry a EA

 
 
  NEWS
  Slovenčiny.Com  Novinky na  
  - Dead Space 2 dokáže aj rozosmiať
- Vydanie F.E.A.R 3 (F3AR) oddialené
- Nascar 2011 odložený
- NFS Shift 2 má už obal
- Elder Scrolls V - Skyrim
- Návod Ako prekladať počítačové hry
    
 
 
 
  SHOUTBOARD
 
   
 
 
   PARTNERI A REKLAMA
 
 


 
 
 

 

 
 
 
Christina Milian
Christina Milian narodená 26 septembra 1981 je americká herečka, nominovaná na Grammy ako speváčka, skladateěka aj producentka R&B. Vydala 3 štúdiové albumy a jedno kompilované album. Ako herečka zažiarila vo filme rýchlych motorov - Torque (2004), horore Pulz (2006) či filmom Love Don't Cost a Thing (2003). Milian píše skladby pre Jennifer Lopez, Paulu DeAndu a PYT's.
 
 
 
 
 
 
Fotogaléria

Christina Milian Christina Milian Christina Milian
Christina Milian Christina Milian
Christina Milian

 
 
 
 
 
Biografia
Narodila sa v Jersey Afrokubánskym rodičom Donovi a Carmen. Má dve sestry Dannielle a Elizabeth. Po jej narodení sa rodina presťahovala do Waldorfu v štáte Maryland. S kariérou v umeleckej sfére začala v štyroh rokoch. Hrala hlavnú úlohu v muzikáli Annie pred tým, ako sa v trinástich odsřahovala do Los Angeles a začala hereckú kariéru. Jej otec však so zvyškom rodiny nešiel, nechal sa rozviesť.

Herecká kariéra
Prvá významná úloha bola reportér na Disney Channels v roku 1998. Zatiaľ sa objavila aj vo vedľajších úlohách v animovanom Život Chrobáka a v priateskej vedľajšej úlohe Prci Prci Prcičky. Ako epizódne úlohy môžeme počítať úlohy v televíznom seriály Čarodejnice (Charmed), Smart Guy, Get Real a Amandina Show. V miléniových rokoch jej sláva stúpla. Získala hlavnú úlohu vo filme Torque po boku známeho Ice Cube. Nasledovalo už spomínane Love Dont Cost a Thing a neskôr i významná úloha vo filme Man of the House po boku Toma Lee Jones a následne film BeCool s Johnom Travoltom a Umou Thurmanovou. V rebríčku časopisu Maxim známom ako Maxim's Hot 100 získala v roku 2006 desiate miesto. Tam však nehodnotia herecké kvality, ako skôr kvality krásy, pôvabu a...
V roku 2006 sa objavila v klipe Jessicy Simpson menom A Public Affair, popri menách Christina Applegate a Eva Longoria známa zú Zúfalých manželiek.
 
 
 
 
 
 
Filmografia
Snowglobe (2007) - Angela
Smallville - ako Rachel Davenport (2007)
- v diely Smallville Beginnings
Eight Days a Week (2007) - Olivia
Pulse (2006) - Isabelle Fuentes
Be Cool (2005) - Linda Moon
Man of the House (2005I) - Anne
Torque (2004) - Nina
Love Don't Cost a Thing (2003) - Paris Morgan
Def Jam Vendetta (2003) počítačová hra - Angel
Kim Possible Revenge of Monkey Fist (2002) počítačová hra - hlasy
Get Real - Tennisha (3 episodes, 1999)
- diel Prey (1999) - Tennisha
- diel Passages (1999) - Tennisha
- diel Sexual Healing (1999) de - Tennisha
The Wood (1999) - Tancujúce dievča
American Pie (1999) - člen partie
Clueless .... Megan (2 episodes, 1999)
- diel All Night Senior Party (1999) - Megan
- diel Graduation (1999) - Megan
The Wild Thornberrys - Macqaque Wallah (1 episode, 1999)
- diel Rumble in the Jungle (1999) (voice) - Macqaque Wallah
Charmed - Teri Lane (1 episode, 1999)
- diel The Wendigo (1999) - Teri Lane
The Steve Harvey Show - Young Lady in Hallway (1 episode, 1999)
- diel Working Homegirl (1999) TV episode - Young Lady in Hallway
Durango Kids (1999) - Eleanor 'Ellie' Bigelow
A Bug's Life (1998) (voice) - Additional Voices
Clips' Place (1998) (TV)
Sister, Sister - Lana (1 diel, 1996)
- diel Kid-Napped (1996) - Lana
 
 
 
 

 

 

 

 
Všechna práva vyhrazena © 2008-2009 UnderCover.cz
Jakákoliv další reprodukce, kopírování a užívání kterékoliv části stránek je zakázáno bez svolení autorů a majitelů autorských práv, dál zveřejňovat a disponovat. Takovéto kroky můžou být řešeny třestně-právním postupem. Jakékoliv dotazy na majitele můžete směrovat v sekci kontakt.