Slovensky a Česky (Slovak and Czech)   ENGLISH (Anglicky)       

 
 

NABÍDKA    

 
  » Hlavní
» Archiv
» Podpořte nás
» Kontakt
» Fórum
» Autoři hry
» Reklamní kampaň

» Recenze
» iPhone platforma
» PS3 platforma
» Wii platforma
» PSP platforma
» PS2 platforma
» Oficiální info
» Soundtrack
» Licenced hudba
» Hardware nároky
» Cheaty
» Co víme zatím
» Which road to take
» Co si přejeme
» Carlot přehled aut
»
Carlist seznam aut
» Multiplayer
» Mesto Tri-City
» Policie
» Deník vývojáře
» Trailere
» Gameplay video
» Videogaléria
» Herci v hre
» Maggie Q
» Christina Milian
» NFS World online
» NFS Shift

» Překlady do hry
» Online hry
» Linky
 
 
 
 

GALERIE    

 
  » Váš Tuning
» Wallpaper
» Screenshoty
» DVD obaly
» Artworky

 
 
 
 

DOWNLOAD    

 
  » Módy
»
Patche
»
Trailere
» Windows Themes
»
Téma do mobilu
» Stažení překladu

 
 
 
 

EXT/VIDEO WEB    

 
  » Přejít na videoweb
» NFS rozcestník
 
 
 
 

PARTNEŘI    

 
 

Need for speed sk
Need-for-speed.cz
Need for Speed pro street
ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, návody, češtiny, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
Abecedaher.cz
Webhosting-domeny.info

 
 
 

REKLAMA    

 
 
 
 
 

NÁVŠTĚVY    

 
 
 
 
 

 

   KOUPIT HRU
 
 

Need for Speed
Undercover
PC, PS3,
XBOX360

Koupit hru
 

Need for Speed
Shift 2 Unleashed
PC - DVD
 

koupit hru
 

Need for Speed
Shift
PC - CD-rom

Koupit hru
 
 

Oficiální stránky hry a EA

 
 
  NEWS
  Slovenčiny.Com  Novinky na  
  - Dead Space 2 dokáže aj rozosmiať
- Vydanie F.E.A.R 3 (F3AR) oddialené
- Nascar 2011 odložený
- NFS Shift 2 má už obal
- Elder Scrolls V - Skyrim
- Návod Ako prekladať počítačové hry
    
 
 
 
  SHOUTBOARD
 
   
 
 
   PARTNERI A REKLAMA
 
 


 
 
 

 

 
 
 
Maggie QMaggie Q

Už delší dobu se ví, že hlavní dívkou nového Need For Speed nebude Christina Milian (dokonce se povídá, že v UC nebude vůbec), ale američanka Maggie Q, která si zahrála například v Mission Impossible 3 po boku Toma Cruise. Dovolím si upozorniť, že celkom dole nájdete Video s dvoma interview.

 
 
 
 
 
 
Fotogaléria

Niekoľko fotografií v celom článku. Niektoré sú modelingové, iné zas pri príležitosti akcií a podobne. Hoci tu sa zdá byť namyslenou a dutou modelkou, v skutočnosti taká nie je.  

Maggie Q Maggie Q  Maggie Q 

 
 
 
 
 
Biografia
Maggie QMaggie Q, vlastním jménem Maggie Denise Quigley se narodila 22.5.1979 v Honolulu na Hawaji. Je nejmladší z pěti dětí. Její otec je voják a veterán z vietnamské války, původem Iro-Polák. Matka je Vietnamka, pracuje jako majetkový investor. Po konfliktu se oba odstěhovali na Hawaii, kde se jim narodila Maggie.

Maggie QVždy chtěla být veterinářka, nakonec však skončila ve světě modelingu a filmu. V roce 2000 si zahrála v prvním ,,známějším“ filmu Ocelový Mumraj, o rok později v Křižovatce Smrti 2. Film Vyvolené (2002) ji proslavil v Asii, v roce 2004 se mihla ve filmu Cesta Kolem Světa za 80 dní. Největší úspěch ji však přinesly filmy Mission Impossible 3 (2006, hrála po boku Toma Cruise speciální agentku) a Smrtonosná Past 4 (2007, znovu agentka, pokusila se zničit nezničitelného Bruce Willise).

Ještě než začala s herectvím, byla modelka. Dělala model pro Shiseido Cosmetiscs [http://www.shiseido.co.jp/e/index.htm]. I když je Američanka, svoji kariéru v modelingu začala v Asii (Japonsko, Taiwan, Hong Kong).

Zajímavosti:

  • - je vegetariánka
  • - v jejím prvním (hong kongském) filmu se musela text učit foneticky (neumí tamní jazyk)
  • - roli ve filmu Smrtonosná Past 4 dostala bez konkurzu.
  • - v roce 2006 nechala se fotit pro prestižní magazín, výtěžek šel na charitu pro oběti tsunami z roku 2004
  • - má nejradši vietnamské jídlo
  •  
     
     
     
     
    Filmografia
    · Rogue's Gallery (2009)
    · New York, I Love You (2009)
    · Deception (2008)
    · Saam gwok dzi gin lung se gap (2008)
    · Balls of Fury (2007)
    · Die Hard 4.0 (2007)
    · Mission: Impossible III (2006)
    · The Counting House (2006)
    · Barbara Wood - Das Haus der Harmonie (2005) (TV)
    · Maang lung (2005)
    · Taped (2005)
    · Hainan ji fan (2004)
    · Around the World in 80 Days (2004)
    · Moh waan chue fong (2004)
    · Yi wu liang huo (2003)
    · Chek law dak gung (2002)
    · Rush Hour 2 (2001)
    · Manhattan Midnight (2001)
    ·
    Tejing xinrenlei 2 (2000)
    · Gui ming mo (2000)

    Připravil: Bursot - Zdroje: Československá filmová databáze, International Movie Database, naše

     
     
     
     
     
    Interview s Maggie Q

    Ako sa na tému svojej úlohy v nezvyčajnej úlohe - počítačová hra -vyjadrila samotná Maggie?

    A ako vie hrať mimo svojej hereckej úlohy ešte úlohu hráčky hry, v ktorej sama vystupuje?

     

     

     
     
     

     

     

     
    Všechna práva vyhrazena © 2008-2009 UnderCover.cz
    Jakákoliv další reprodukce, kopírování a užívání kterékoliv části stránek je zakázáno bez svolení autorů a majitelů autorských práv, dál zveřejňovat a disponovat. Takovéto kroky můžou být řešeny třestně-právním postupem. Jakékoliv dotazy na majitele můžete směrovat v sekci kontakt.